Lijkt me stug


Stug is er voor iedereen die zijn dromen heeft laten varen of zijn passies heeft laten doven. Doe jij wat je gelukkig maakt? Als je vandaag een cijfer moest geven, wat zou het dan zijn? Vertel ons, waarom is het geen 10? Waarom ben je niet 100% tevreden met jezelf, met je dag of je leven.

Een deel van die ontevredenheid is makkelijk zelf aan te pakken. Door een paar kleine veranderingen in gedachten en gedrag en een pro-actieve houding kunnen wij je een heel eind op weg helpen. Wij willen jouw potentie niet onbenut laten en helpen je graag op weg, om je vol zin weer het leven in te sturen. Door te doen waar je hart een sprongetje van maakt en waar je écht plezier ervaart.

Natuurlijk voelen we allemaal wel eens onzekerheid, teleurstelling of frustratie. Stug helpt je om te kijken waar deze gevoelens vandaan komen. Wij denken dat het leven een stuk leuker en makkelijker kan worden als je jezelf en de wereld om je heen goed leert begrijpen. Op die manier kom je ‘minder stug’ in het leven te staan, kun je wat relaxter op situaties reageren en zul je verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is in je leven. Ook al ‘lijken die dromen nog zo stug’.

Aan de slag!
Zet die eerste stap naar een neem contact met ons op. Dan plannen we zo snel mogelijk een intake gesprek met je in. En als we er in het gesprek achter komen dat Stug je niet verder kan helpen, betaal je niets!