Voor jou?


Ben je de laatste tijd vaak geïrriteerd? Is je glas vaker half leeg dan half vol? Of weet je even niet goed waar je het moet zoeken? Zonde, al die negatieve energie. Wij helpen je graag verder. Stug sessies helpen je met een betere kijk op het leven en om je meer inzicht te geven in jezelf en de wereld om je heen.

Onze training is niet te vergelijken met de geestelijke gezondheidszorg en is niet ingericht op diagnostiek of behandeling van serieuze psychische klachten of stoornissen. Wij richten ons alleen op het aanleren van de meest praktische kennis en vaardigheden die bekend zijn uit de psychologie.

Met deze vaardigheden en inzichten leer je je gedachten, gevoel en gedrag beter te begrijpen. Stug heeft deze psychologische inzichten samengevat in één Masterclass. Een intensieve methode bedoeld voor iedereen die wat effectiever en meer tevreden wil leven.

In de intake kunnen we goed inschatten of onze trainingen een verschil voor je kunnen maken. En of je met één of een paar sessies al geholpen bent.

Stug is voor iedereen…

  • die het even niet meer weet. Je hebt alles maar voelt geen geluk. Ben jij raar?
  • die wel eens wat beter wil leren omgaan met lastige gesprekken. Met vrienden, ouders, buren, broers en zussen. Of wel wat meer echt goede vrienden of vriendinnen zou willen vinden.
  • die het wel eens lastig vindt om een doel te bereiken. Misschien omdat je ‘gewoon nog niet bent begonnen’, omdat je niet weet waar je moet beginnen, of diep van binnen bang bent dat het mislukt.
  • die wel eens flink baalt.
  • die vaker bang of onzeker is dan je prettig vindt. Bang dat mensen zien wie je echt bent. Of juist niet zien wie je echt bent. Dat je niet goed genoeg bent. Of iets niet kunt wat je wel zou moeten kunnen.
  • die bang is om afgewezen te worden of eenzaam te zijn.